Жири - Ecommerce Awards

Жири

Иако секој учесник на свој начин придонесува за развој на е-трговијата, жири комисијата ќе ги оценува најуспешните кои покажале одлични достигнувања. Членовите на жири комисијата ги одбравме внимателно за да ги избереме најдобрите во е-трговијата.

Филомена Пљаковска Аспровска
Филомена Пљаковска Аспровска
Главен извршен директор и Претседател на УО на КаСис АД
Дамјан Манчевски
Дамјан Манчевски
Директор за стратешки клиенти и Генерален Директор за Балканот во Интернационалната групација МАК-СИСТЕМ
Гоце Вангеловски
Гоце Вангеловски
Помошник на Управен одбор, НЛБ Банка Скопје
Атила Селим
Атила Селим
Директор на дирекција за дигитално банкарство, Халкбанк
Весна Терзиевска
Весна Терзиевска
Директор на продажба и маркетинг и Член на Управен Одбор во Динерс Клуб
Ненад Ристовски
Ненад Ристовски
Дигитален директор @ Publicis
Дане Тодоровски
Дане Тодоровски
Комерцијален Директор @ IUTE Credit
Јана Дурнева
Јана Дурнева
Менаџер за маркетинг и дигитални решенија @ Филип Морис Тутунски Комбинат Прилеп
Борис Ефтимовски
Борис Ефтимовски
Извршен директор - Маркетинг365
Ива Дујак
Ива Дујак
Founder & CEO @ MOVEMENT Marketing Agency
Проф Д-р.  Димитар Јовевски
Проф Д-р. Димитар Јовевски
Професор на Економскиот факултет, основач на Пиксел
Проф Д-р. Иван Чорбев
Проф Д-р. Иван Чорбев
Професор на ФИНКИ